Народният представител от ГЕРБ Нели Петрова организира в Стара Загора кръгла маса по проблемите на пътната безопасност

STZAGORA.NET
*

*
Народният представител от ПП ГЕРБ Нели Петрова организира кръгла маса на тема „Безопасността на пътя – взаимна отговорност и законодателно предизвикателство”.

Форумът ще се проведе на 29 май (петък) от 17,30 ч. в зала „П.Р.Славейков“ на Община Стара Загора. Поканени за участие са представители на различни институции и неправителствени организации, които работят в сферата на пътната безопасност, както и всички граждани, които се вълнуват от този актуален проблем.

Кръглата маса в Стара Загора е част от поредица дискусии по темата в различни градове страната. Целта е да бъдат обсъдени възможностите за превенция и да се съберат предложения за нормативни промени, които да залегнат в нов Закон за движение по пътищата.

Народният представител Нели Петрова е и председател на Гражданско сдружение „Карай умно, искам живот”. Нейната дъщеря Лора загина при жестока катастрофа на пешеходна пътека във Варна.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн