За втори път доброволци от най-голямата у нас софтуерна фирма SAP Labs България облагородяваха Старозагорските минерални бани

STZAGORA.NET
*



*
За втора поредна година ИТ професионалисти от SAP Labs България дариха своя доброволен труд за облагородяване на Старозагорски минерални бани. И този път това стана благодарение на партньорството на фирмата с Граждански клуб ЛИПА и Обществен дарителски фонд Стара Загора. И докато миналата година доброволците бяха 16, тази година екипът беше от 67 специалисти в областта на сигурността на софтуера.

SAP Labs България е ключово развойно звено на софтуерния гигант SAP, като в офиса в София работят над 630 специалисти в областта на софтуерната разработка. Компанията е отличена за абсолютен лидер в класацията на AON Hewitt за Най-добрите работодатели в България за 2014 г. в категорията за средни и големи компании. SAP Labs България поддържа политика за корпоративна социална отговорност, която предоставя на всеки служител възможността да прекара един работен ден през годината в доброволческа дейност.

Младите специалисти боядисвха стълбове, пейки, детски и спортни съоръжения, окопаваха дървета, садиха цветя, събираха сено… и се забавляваха. Кампанията ръководи лично кметът на курортното селище Станчо Станев. Най-добре представилите се доброволци получиха награди от Граждански клуб ЛИПА, а на заключителното тържество всички опитаха и кметската ракия.

Ако се съди по чудесните впечатления на доброволците, участващи в това събитие, очаква се броят на групата следваща година да бъде трицифрен.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн