Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова подкрепи Третото европейско първенство по Китайско традиционно Ушу в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В неделя, 17 май 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова подкрепи Третото европейско първенство по Китайско традиционно Ушу. Старт на събитието бе даден с церемония в Стара Загора, която съвпадна с честването на 30-та годишнина от създаването на Европейската федерация по Ушу. Със съдействието на г-жа Паунова бе издадена информационна брошура за състезанието.

“Като член на Делегацията за връзки с Китайската народна република в Европейския парламент за мен e важно да подкрепя такова голямо спортно събитие, в което състезателите защитават спортните ценности за една по-добра Европа. Първенството е и чудесна възможност за старозагорци и гостите на един от най-древните градове в света да се докоснат до философията и смирението на източната култура” – заяви г-жа Паунова.

Първенство по Ушу се провежда в спортна зала „Иван Вазов“ от 13 до 22 май и привлече в Града на липите над 1000 състезатели, треньори и делегати от 32 държави.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн