Военните ще гостят старозагорски ученици с боб след стрелби на полигон “Люляк”

STZAGORA.NET
*
90 кг боб ще приготвят военните готвачи от Втора механизирана бригада в Стара Загора, за да нагостят победителите от училищна викторина, проведена миналата седмица. Победителите от школската надпревара, с която бяха проверени натрупаните знания на десетокласници по предметa „Начална военна подготовка”, ще хванат автомати и други оръжия под зоркия поглед на военнослужещи утре от 9.30 часа на Гарнизонния учебен център „Люляк”.

На проведеното състезание се отличиха със завидни теоретични и практически знания възпитаниците на ПМГ „Гео Милев”. Те си извоюваха първото място, а втори застанаха децата от ПГОХ „Райна Княгиня”, трети останаха ГПЧЕ „Ромен Ролан”. Призьорите ще получат грамоти и медали.

Общо 40 ученици ще имат възможността да обядват в полеви условия. На поляната от войнишки баки ще опитат вкусната гозба и всички гости на мероприятието, което е организирано от Втора механизирана бригада и Община Стара Загора.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн