„Европа преди парите” представят старозагорски младежи

STZAGORA.NET
*
По повод 9-ти май – Денят на Европа и 70 години от създаване на Европейския съюз, младежите от клуб „Млад журналист” и клуб „Дебати” при Центъра за наука, култура и изкуство – Стара Загора, ще представят на 8 май 2015 г. от 18.30 ч. в Младежкия дом продукцията си „Европа преди парите”. Поканени за участие са всички ученици от 9 до 12 клас.

Участниците от клуб „Млад журналист” са подготвили исторически панел – за създателите на ЕС, променящото се лице на ЕС през годините, еврото – обединяващата валута, за гражданите в европейското семейство и много други интересни факти и видеoматериали.

На “пряката линия“ от България ще се включи и „кореспондент“, за да предаде на живо българските събития, а синоптичната прогноза ще предупреди за „европейски проектни превалявания“. Интересни и забавни ще бъдат и младежките студиа.

Клуб „Дебати” ще проведе дискусия за „Ползите от културата”. В коментарното студио „Еразъм+” младежи от старозагорски училища, посетили европейски страни, ще разкажат своите впечатления.

В края на европейската си продукция организаторите, подкрепени от своите приятели от Младежкия общински съвет, ще направят забавна викторина с публиката.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн