Близо 4 млн. лева за подобряване на инфраструктурата в Стара Загора през 2015 година

STZAGORA.NET
*


*
Днес приключват ремонтните дейности по благоустрояването на междублоковото пространство на ул. “Св. Княз Борис” 175 в Стара Загора. Реконструирана е асфалтова настилка с площ 553 кв.м, подменени са бордюрите и са изградени тротоари тип “бехатон” с площ близо 500 кв.м. Стойността на извършения ремонт е 45 000 лв. Той е включен в рамковия договор на Община Стара Загора с изпълнителя на дейностите ДЗЗД “Пи Ес”.

Ремонтите и подобренията продължават и в съседно междублоково пространство на ул. “Св. Княз Борис” 170. По-късно ще се работи и на адрес кв. “Три чучура юг”, бл. 57.

За 2015 г. в капиталовата програма на Община Стара Загора са предвидени близо 4 млн. лв. за ремонти и подобрения на инфраструктурата в областния град. Ако бъдат намерени допълнително средства, ще бъдат включени още обекти за благоустрояване, уточняват от звено „Инвеститорски контрол“.

#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн