Подайте данъчната си декларация с ПИК, остават само 3 дни

STZAGORA.NET
*
30 април е крайният срок за подаване на годишните декларации за доходите, получени от физически лица през 2014 г. До момента в област Стара Загора по интернет с ПИК и електронен подпис са подадени общо 4568 декларации (1748 с ПИК и 2820 с Е-подпис).

Активирането на е-услугите на НАП с ПИК става след задължително еднократно въвеждане на валиден и-мейл адрес и потвърждаване чрез него на достъпа до е-услуги. Гаранция за успешно подадена данъчна декларация с ПИК или Е-подпис е получаването на входящ номер от НАП. Същият се изпраща на посочената от клиента електронна поща.

Всеки клиент може да получи своя ПИК, като посети лично офис на НАП по постоянен адрес и подаде заявление по образец. Издаването му е безплатна услуга, както всички останали предлагани от Националната агенция за приходите. Отказ от предоставяните услуги с ПИК може да бъде направен и чрез кол центъра на НАП на 0 700 18 700.

Други възможности за подаване на годишната декларация за доходите са: лично в офис на НАП в Стара Загора или Казанлък и по пощата – входирана на обозначени места или изпратена с обратна разписка.

От НАП призовават гражданите да не изчакват последния момент, особено ако имат нужда от помощ при попълване на данъчните декларации.

Повече информация може да бъде получена от инфо центъра на НАП на тел. 0700 18 700, на цената на градски разговор.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн