Гласуването за председател на ПП АБВ започва утре в 9 часа

STZAGORA.NET
*
В събота, 25 април 2015 година, ще се проведе гласуването за избор на председател на ПП АБВ. То ще започне в 9 часа и ще продължи до 18 часа.

Членовете и симпатизантите в Стара Загора ще гласуват в клуба на партията на ул. „Георги С. Раковски” 66 (до Търговско-промишлената палата). В останалите 7 общини от областта, в които АБВ има структури, също има избирателни секции. Общият брой на членовете на партията в област Стара Загора е 585, а в общината – 240.

В 00.00 часа тази нощ започва електронното гласуване на страницата на АБВ в интернет. То също ще приключи утре в 18 часа.

Електронното гласуване, заедно с прекия избор на партийния лидер от членовете на партията, а не от делегати, ще бъде приложено като практика за вътрешнопартийни избори за първи път в България.

Новият председател на ПП „Алтернатива за българско възраждане“ ще бъде представен на Националната конференция на 26 април (неделя) в София.

Срокът за номинации за лидер на партията изтече на 14 април. Изборът ще бъде между трима кандидати – Стелиян Стефанов – председател на общинската организация на АБВ в Русе, Трендафил Величков – член на Изпълнителния съвет на партията и областен управител на Пазарджик, и Георги Първанов – президент на Р България (2002-2012), председател на ПП АБВ в оставка.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн