Старозагорското читалище “Родина” приема поздравления за 155-годишнината си

STZAGORA.NET
*


*
Областният управител инж. Георги Ранов и зам. областният управител Мариана Кръстева се срещнаха днес с Дора Илиева, председател на старозагорското читалище „Родина”, и с ръководителя на клуб „Млад писател” в читалището Димитър Никленов. Срещата бе по покана на инж. Ранов. Повод за нея бе 155-та годишнина на най-голямото читалище у нас. По хубавия повод областният управител връчи на г-жа Илиева поздравителен адрес, отправен към нея и към всички читалищни дейци и състави.

„Приветствам вашите многобройни и разностранни изяви – знак на ярко културно и образователно присъствие не само в Стара Загора, но и далеч извън пределите на любимия ни град. Благодаря на всички Вас за пламъка, който разпалвате в народното огнище, за приноса Ви за опазване на културната памет, за творческия ентусиазъм, който никога не стихва в сърцата Ви. Пожелавам Ви здраве, щастие и много успехи. Извисявайте българския национален дух, съхранявайте традициите и ги предавайте на идните поколения!” – се казва в поздравлението на инж. Ранов.

Дора Илиева благодари за пожеланията и разказа за дейността на библиотеката, школата за чужди езици и различните състави в читалище „Родина”.
#gerb

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн