Председателят на НИС на Жени ГЕРБ Ирена Соколова: В Стара Загора виждам жени, с очи пълни с идеи и хъс за работа

STZAGORA.NET
*


*
„Тук виждам страхотни жени! С очи, изпълнени с идеи, стимул и хъс за работа“ – каза в Стара Загора председателят на НИС на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. Тя бе гост на отчетно-изборното събрание на областната женска организация, на което бяха направени номинации за ръководство на Областния управителен съвет на ЖГЕРБ – Стара Загора.

„Ние не се изживяваме като феминистки! Работим заедно с мъжете, затова успяваме да бъдем така добри, умни и красиви. Можем да управляваме и да водим нещата до край! Така сме устроени, това е дар от Бог и наша мисия“ – допълни националният лидер на Жени ГЕРБ.

На провелото се отчетно-изборно събрание единодушно бяха подкрепени номинациите на Мариана Кръстева за областен клубен ръководител и на Росица Копривчина за областен организационен секретар. За членове на управителния съвет са номинирани Аксения Тилева от Казанлък, Жанета Маринова, Илияна Аргирова, Кристабел Йовчева и Радка Манолова.

Окончателният състав на областното ръководство на ЖГЕРБ – Стара Загора, което трябва да е от пет души, ще стане ясно след решение на Изпълнителната комисия на партията.

„С избора на областно ръководство не означава, че ще работят само пет жени, защото винаги има една шеста дама, която има добра идея, винаги има една седма, която също има какво да каже и с какво да помогне – ние сме екип. През следващите седмици предстои учредяването на общински структури на ЖГЕРБ там, където няма такива. Ще има работещ идеен и координационен съвет, за да сме максимално полезни“ – разясни концепцията си за развитие на структурата Ирена Соколова.

По време на форума дамите се обединиха около важността на злободневните теми, които ще развиват рамо до рамо с благотворителността и политиката.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн