“Хюндай” представя в Стара Загора високотехнологичен рол кейдж за спортните си автомобили. От Англия пристига създателят му Роджър Невит

STZAGORA.NET
*

Снимка customcages.co.uk
*
В петък, 20 март, от 12:00 ч. в шоурума на Hyundai в Стара Загора (бул. “Никола Петков” 59) ще се осъществи медиен брифинг по повод пристигането за първи път в България на международната водеща английска компания Custom Cage и нейния основател Роджър Невит.

Експертният екип се ангажира с разработването и производството на сертифицираният от FIA олекотен, многоточков рол кейдж (вътрешна метална рамка в купето, която предпазва водача и пътниците при преобръщане на колата), при който са използвани най-новите преносими компютърни технологии за измерване. Новият рол-кейдж ще бъде приложен при 10-те състезателни коли Hyundai i20 за шампионата Hyundai Racing Trophy.

На събитието ще присъстват кметът на Стара Загора Живко Тодоров, общинският съветник Николай Дичев, председателят на Българската федерация по автомобилен спорт Радослав Козлеков, както и треньорът Николай Николов, който отговаря за професионалната подготовка на младите пилоти в предстоящия шампионат Hyundai Racing Trophy.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн