Промяна в движението в Стара Загора във връзка с организираното шествие на 3-ти март

STZAGORA.NET
Във връзка с честването на Националния празник на България 3-ти март и организираното шествие на националния флаг до мемориала “Бранителите на Стара Загора”, Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че на 3 март (вторник) от 10 до 11 часа ще бъде затруднено и временно спирано движението на личен, обществен и договориран транспорт в северното платно на бул. „Цар Симеон Велики“, от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Родопи“.

От 10.00 до 13.00 часа пътуващите от с. Хрищени до Стара Загора и от Стара Загора до с. Хрищени ще използват околовръстния път.

Общественият транспорт по направлението с. Хрищени и с. Колена от 10.30 ч. до 13.00 ч. няма да обслужва спирки „Наталия“, „Самарско знаме и „ул. Родопи“.

С оглед осигуряване на безопасното движение на МПС и във връзка с организиране на мероприятието служителите на ОД на МВР – Стара Загора ще указват посоката на движение.

Призовават се водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указаните участъци.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след преминаване на шествието по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн