Областният управител Г. Ранов награди „Пожарникар на годината” за 2014-та Тодор Маджаров от РДПБЗН – Стара Загора

STZAGORA.NET


Областният управител инж. Георги Ранов награди днес с почетен плакет носителя на наградата „Пожарникар на годината” за 2014 г. Тодор Маджаров. На събитието присъстваха зам. областният управител Мариана Кръстева, главният секретар Мария Алексиева и директорът на Регионалната дирекция ПБЗН, Стара Загора, комисар Стоян Колев.

В заповедта си за награждаване на старозагорския пожарникар инж. Ранов посочва: „Тодор Ангелов Маджаров участва при ликвидиране на десетки сложни пожари и последици от наводнения. Помага при ограничаване щетите от наводненията в малките населени места в общината и участва в последвалото възстановяване. Проявява храброст при евакуация на застрашени хора и осъществява спасителни действия при високи води. При изпълнение на професионалните си задължения действа бързо и адекватно, като проявява отлични умения при боравене с въжени и спасителни съоръжения”.

След получаване на почетния знак на Областна администрация Тодор Маджаров благодари за оказаната чест и сподели, че тя е признание не само за него, но и за неговите колеги, които винаги работят в екип. Ние възприемаме професията си като мисия в помощ на хората, каза той.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн