Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП): Модерният човек на Европа е този, който активно участва в обществения живот

STZAGORA.NEТ


Модерният човек на Европа е този, който активно участва в обществения живот. Няма случай, в който бойкотът да е довел до победа. Затова и социалното и политическото неучастие не помага. Хората, особено младите трябва да са активни и да участват с каузите си и интересите си в обществения живот. В момента ЕС работи по правила, които променят живота на всеки европеец. Ако бойкотираме и не участваме, промените ще ги прави някой друг вместо нас. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова по време на дискусия с представители на младежки организации от Стара Загора, провела се във вторник, 17 февруари 2015 г., в сградата на Общината в града. Участие в дебата взе и зам. кметът на Стара Загора Иванка Сотирова.

Теми на дебата бяха ценностите и политиките на ЕС, образователните реформи, подготовката на качествени кадри за пазара на труда и интеграцията и мотивацията на младите хора. Според Ева Паунова младежките организации играят важна роля за изграждането на бъдещи лидери. Тя сподели опита си придобит в рамките на Младежкия европейски парламент и Модел Обединени нации и представи дейността си в Европейския парламент и като заместник-председател на най-голямата в Европа НПО Европейско международно движение.

В събитието се включиха представители на Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск, на Младежкия общински съвет, на Националния съвет за деца към Държавната агенция за закрила на детето, на училища, професионални гимназии и на домове за деца, лишени от родителска грижа. Европейският информационен офис на Ева Паунова в Стара Загора, се намира на адрес бул.“Митрополит Методий Кусев“ № 5 и е отворен за граждани всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн