Салим Керкар и Владимир Зафиров се срещат с феновете на “Берое” на 10 февруари

STZAGORA.NET
През миналата година СНЦ “Национален фен клуб Берое – Стара Загора” със съдействието на клуба започна да организира срещи на играчи от представителния отбор с феновете на тима. Традицията се подновява на 10 февруари в 18 часа, а гости този път ще бъдат Владимир Зафиров и Салим Керкар.

Събитието ще се проведе в Офис-Магазин НФК БЕРОЕ, който се намира на ул. Захари Княжески 81А (зад съда).

Всеки почитател на „Берое“ ще може да се срещне с любимците си, да размени думи с тях, да се снима за спомен и получи автограф върху индивидуална картичка на играча.

Само по време на срещата (от 18 до 19 часа) всички артикули произведени от фенклуба ще се продават с 10% намаление.

Повече информация за тази и други дейности на фен клуба можете да получите на телефонния номер на фен клуба: 0883 44 1916.

* * *
„Берое“ 99 срещу „Литекс“ 99 за Купата

Днес бе теглен жребият за полуфиналите от турнира за Купата на БФС за юноши, родени след 1 януари 1999 г. Съставът на „Берое“ 99 ще приеме връстниците си от „Литекс“. Двубоят е планиран за 18 март от 14:30 ч. Победителят и финалист ще бъде определен в един двубой.

До този момент момчетата на Атанас Димитров отстраниха отборите на „Лудогорец“ след победа с 1:0 и ЦСКА след изпълнение на дузпи (2:2 в редовното време). Съперникът пък елиминира „Левски“ на 1/8 финалите след изпълнение на дузпи (1:1 в редовното време) и „Монтана“ на 1/4 финалите след разгром с 10:0.

Миналата година двата състава се срещнаха в 1/4 финална среща от Държавното първенство. Тогава „Берое“ 99 победи с 1:0 съперника в Стара Загора, но загуби с 2:0 в Ловеч и отпадна от надпреварата.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн