Предстоящо: #еврочат с Ева Паунова: “Дигитална България в дигитална Европа”

STZAGORA.NET
В понеделник, 2 февруари, от 11:00 до 12:00 часа евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще се включи в чат по социалните мрежи, организиран от Информационното бюро на Европейския парламент в България. Темата на дискусията е “Дигитална България в дигитална Европа”.

Ева Паунова ще отговаря на вашите въпроси, свързани с електронно правителство, електронно предприемачество, електронно участие и електронно образование на Facebook-страницата на Информационното бюро на Европейския парламент в България. Можете да се включите в дискусията под публикувания пост във Facebook на или в Twitter с хаштаг #еврочат @evapaunova.

Евродепутатът Ева Паунова ще отговори лично на въпросите, зададени преди или по време на обявения час. След края на чата, на Facebook-страницата на Информационното бюро ще бъде публикувано обобщение на дискусията по темата, включващо най-често задаваните и интересни въпроси, както и получените отговори.

Това е първият от поредицата чатове #еврочат, проведени от Информационното бюро на Европейския парламент в България с българските членове на Европейския парламент с цел информиране на гражданите по значими европейски теми.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн