Областният управител Георги Ранов се срещна с новоназначени млади специалисти

STZAGORA.NET

Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с петимата млади специалисти, назначени в Областната администрация по Програма „Старт на кариерата”.

Инж. Ранов разговаря с всеки един от новозначените младежи. Той се информира за първите впечатления от работата им в администрацията, за това възникват ли нерешими за тях работни проблеми и срещат ли подкрепа от експертите в колектива. „Вие, младите хора, сте по-сетивни към новостите, към процесите на промяна. Надявам се работата тук да ви удовлетвори, да ви даде наистина нужните знания и умения за утрешна успешна кариера. Ще направя възможното да видите колкото може повече от многообразието на дейностите в Областна администрация. Ще имате и възможност да опознаете вътрешните механизмите на взаимодействие, така че да бъдете можещи, знаещи и конкурентоспособни навсякъде, където продължи кариерното ви развитие” – обърна се към тях областният управител.

Младежите са назначени по трудово правоотношение по програма „Старт на кариерата”. И през тази поредна година те отговориха на следните изисквания: да са до 29 ненавършени години, да притежават висше образование, съответстващо на необходимото, посочено от работодателя за заемане на конкретното работно място, да са регистрирани в Дирекция „Бюро по труда” като безработни и да не притежават трудов стаж по придобитата от висшето образование специалност. Това са Цветомира Хлебарова – мл.експерт ОМП, със специалност гражданска и корпоративна сигурност, Николай Кирев – мл.експерт със специалност финанси, Деница Тодорова – мл.експерт със специалност Аграрна икономика, Ружа Желязкова – мл.експерт със специалност Право и Добровеста Пеева – мл.експерт със специалност Право.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн