“Берое” с първа проверка през зимата в понеделник

STZAGORA.NET
Kонтролната среща между “Берое” и “Верея” ще се проведе в понеделник (19 януари) от 13 ч. на бившия стадион “Локомотив” (сега спортна база “Берое”), централен терен. Това е първа проверка за тима от зимната подготовка за 2015 г.

“Берое” стартира тренировки в началото на седмицата и през цялото време тренира двуразово. Към този момент тимът продължава да бъде на мини лагер на Старозагорските минерални бани.

Двубоят в понеделник със сигурност ще пропуснат Димо Бакалов, който бе операран от херния и от вчера започна леки бегови занимания, както и от Венцислав Христов, който има леко разтежение. На пробен период в момента са литовецът Мариус Папшис и латвиецът Владиславс Габовс. Николай Янков бе освободен и вече не тренира са тима.

Втората контролна среща от подготовката на “Берое” ще се проведе точно след една седмица – на 24 януари. Тогава тимът ще се изправи срещу “Ботев” (Пловдив). Двубоят с канарчетата е насрочен за 14 ч. и ще се състои на базата на домакините в Коматево. Вчера бе обявено, че контролната среща ще бъде с платен вход и на трибуните ще се влиза с билети от 3 лв. и 5 лв.

Два дни след двубоя с “Ботев” тимът заминава за втората част от подготовката си, която ще се проведе в турския курорт Алания. Непосредствено преди това “зелените” ще изиграят и контролна среща със състава на “Свиленград”, която е насрочена за 26 януари на стадион “Колодрума”.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн