Валентина Бонева с двама заместници – Боричев и Георгиев, в ОбС на БСП – Стара Загора

STZAGORA.NEТ
Новоизбраният Общински съвет на БСП – Стара Загора утвърди 9-членен състав на Изпълнителното бюро. Това стана на първото заседание на ОбС (проведено късно вчера – 8 декември) и по предложение на председателя Валентина Бонева, бе избрано новото бюро, което ще осъществява оперативно-политическото ръководство на общинската организация. Бюрото е в състав от 9 души, като заместници на Бонева са Георги Георгиев и Борис Боричев. Георгиев ще отговаря за партийната дейност в старозагорската организация, а Боричев за местната политика, която трябва да води БСП. Коалиционната политика на социалистите ще е дейност на председателя на Общинския партиен съвет.

Гласувани бяха предложенията на Валентина Бонева и за двама секретари – Марияна Пенчева и Иван Митров. Членове на Изпълнителното бюро станаха Георги Гьоков, Галина Господинова, Диана Михалева и Иван Върляков. Общинският съвет на БСП – Стара Загора прие и решение за работа с основните партийни организации. До края на м. декември предстои среща и с председателите им.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн