Кметът Живко Тодоров ще открие турнир по бадминтон в Стара Загора

STZAGORA.NET
Рекорден брой, почти 270 участници от България, Румъния и Индонезия, са се записали за открития турнир по бадминтон, който започва утре (събота, 22 ноември) в Стара Загора. Той ще продължи до неделя на общо 10 корта в залите „Берое“ и „Иван Вазов“. С него приключва състезателната година в тениса, съобщи председателят на СК „Бадминтон“ Христо Михалев.

Състезателите – мъже и жени, ще се надпреварват индивидуално, на двойки и смесени двойки. Всички участници ще получат грамоти и паметни фланелки, а победителите ще бъдат отличени с медали. Турнирът се провежда в няколко града, но в Стара Загора интересът е най-голям, защото условията тук са най-добри, коментира Михалев.

Националният отбор на България победи в отборното и индивидуалното класиране в почти всички категории на завършилото в Стара Загора миналата седмица Балканско първенство по бадминтон за мъже и жени. Българските състезатели отстъпиха само на Турция в индивидуалното класиране при жените.

В зала „Иван Вазов“ в 11.00 ч. кметът Живко Тодоров ще открие официално турнира, в който ще участват шестима представители на посолството на Индонезия, заедно с посланика Н.Пр. Бунян Саптомо.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн