Тренинг ще учи старозагорци как да разпознават лъжата

STZAGORA.NET
Тренинг, който ще разкрие пред участниците скритите механизми на лъжата, ще се проведе на 15 ноември (събота) в Стара Загора на ул. “Христо Ботев”, 139, залата на ет. 3 (над аптека “Галения”). По време на заниманието ще бъдат разкрити психологически трикове за разпознаване на лъжците и ще даде практически указания за справяне с лъжата в живота. “Ще знаете как да използвате лъжата за собствена полза. Ще развиете уменията си за справяне с лъжците и тяхното неутрализиране” – обещават организаторите.

За кого е?
На тренинга може да присъства всеки, който иска да се противопостави на лъжците и да бъде по-силен от тях. Техниките за разпознаване и неутрализиране на лъжата са представени по забавен и достъпен начин.

Кой ще води семинара?
Минчо Николов – докт. по психология в СУ „Св. Кл. Охридски”
д-р Дончо Донев, доктор по психология

Кога ще се проведе?
15 ноември 2014 г. (събота)
От 15.00 ч. до 18.30 ч., с включена тридесетминутна кафе пауза.

Каква е цената?
20 лв.

Тренингът се провежда в група до 20 души.
Желаещите да участват в него е необходимо предварително да заявят участие на телефони 0885 953 745, 0896 162 445 или с мейл на адрес psihologbg@mail.bg
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн