Търсят се берачи на малини в Португалия чрез Бюрото по труда

STZAGORA.NET
Местоположение: Португалия, Алгарве /Olhao/Faro/Tavira/

Работодатели:

- Agrivabe – компанията е създадена през 2008 г. с цел развитие на модерно, здравословно и устойчиво селско стопанство – http://www.agrivabe.pt/;
- JBI Group – компанията е създадена през 2003 г. Отглежда предимно малини и ягоди на площ от 18,60 хектара – http://www.hubel.pt/gca/index.php?id=143;
- Hubel Agricola – една от компаниите към Grupo HUBEL, която група обхваща 5 ферми с обща площ 45 хектара оранжерии. Фокусът е в/у отглеждане на малки червени плодове (малини, ягоди и боровинки) – www.hubel.pt.

И трите ферми са част от фермерската организация Madre Fruta, която е ориентирана към търговия със селскостопанска продукция и нейното складиране, пакетиране и съхраняване.

Изисквания:

• физическа издръжливост (придобити навици за физически труд).
• квалификация: завършено средно образование (може и с основно, при опит в такъв тип работа).
• опит: предпочитат се кандидати с предходен опит в селското стопанство, но не е задължително условие. Приемат се както жени, така и мъже.
• Езикови умения: предпочитат се кандидати с разговорен английски език, но не е задължително условие (във фермите вече има българи, които говорят английски или са научили португалски и които на място ще помагат).
• Възможност за работа в Португалия за срок 3-4 месеца, като началото се очаква да е краят на февруари – началото на март 2015 г.

Компаниите предлагат:

Договор за 3 до 4 месеца, стартиращ февруари–март 2015 г. и продължаващ до май–юни 2015 г., с възможност за постоянно интегриране в компанията.

Заплащане: Месечно брутно възнаграждение, вариращо от 855 до 1179 евро, което се формира от заплата (505 евро месечно + средства за храна (4 евро на работен ден) + бонуси за продуктивност (вариращи от 75 до 250 евро месечно) + заплащане за извънреден труд (вариращо от 100 до 200 евро месечно) + 1/12 от средствата по време на ваканции/Коледа (83 евро месечно) + заплащане за неизползван отпуск (41 евро месечно). След приспадане на данъци и такси нетното възнаграждение може да варира между 710 и 910 евро, в зависимост от описаните допълнителни бонуси, които се получават.

Работно време: 40 часа на седмица с възможност за извънреден труд, с ротация на почивните дни.
Допълнителни удобства: настаняване (без заплащане от страна на работниците) и възможност за заплащане от работодателя на пътуването до Португалия, като средствата ще се удържат при първо плащане на заплатата. В случаите, в които лицата останат до края на договора си, средствата за пътуване ще им бъдат възстановени.

Начин за кандидатстване: CV с описание на трудовия опит в селското стопанство (за предпочитане на английски, при невъзможност – на български) в Дирекция “Бюро по труда” по местоживеене или до D.Piryankova@az.government.bg

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ НА КАНДИДАТИ В БЮРОТО ПО ТРУДА – 20.11.2014 г.
#

бутони към социални мрежи

1 коментар on “Търсят се берачи на малини в Португалия чрез Бюрото по труда”


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн