От утре спират движението по южното платно на участък от централния булевард в Стара Загора

STZAGORA.NEТ
С оглед осигуряване на безопасното организиране и извършване на ремонт и рехабилитация на южното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в Стара Загора, се спира движението в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до бул. „Крайречен” за времето от 22.10.2014 г. до 24.10.2014 г.

Това предвижда заповед на кмета Живко Тодоров, като за целта се спира движението на личен, обществен и договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка.

Създадена е временна организация и безопасност на движението по бул. „Цар Симеон Велики” (южно платно) в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до бул. „Крайречен”.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се посока от запад на изток: бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски”;
• за движещите се посока от изток на запад: по северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”

Разпоредено е осигуряването на знаци за извършване на строителни и монтажни работи и където е необходимо е подменена вертикалната пътна сигнализация.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн