Мигове от вота – Живко Тодоров, Пламен Йорданов, Драгомир Стойнев и Кънчо Филипов

STZAGORA.NEТ

*
ПП ГЕРБ


Кметът на Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си на глас в СОУ „Васил Левски“. Градоначалникът пристигна в училището със заместниците си Йордан Николов и Янчо Калоянов.

“Гласувах за стабилност – обясни на излизане от секцията Живко Тодоров, цитиран от nbp.bg. – Хората вече се умориха от несигурност, от лашкане от избори в избори в последната една година, в която за България не се случи нищо добро. Днес държавата ни има нужда от стабилно управление, което трябва да извърши така необходимите реформи.”

Вторият в листата на ГЕРБ в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район Пламен Йорданов гласува в ГПЧЕ „Ромен Ролан“, придружен от съпругата си Пламена и с 5-месечната си дъщеричка Изабела. “Гласувах преди всичко за стабилна България и за това Стара Загора да продължи развитието си по европейския път, по който е поела. Вярвам, че с избора, който направих днес, ще гарантирам едно по-добро бъдеще на детето си, на семейството си и на всички българи” – заяви той, след като пусна бюлетината в урната.

Коалиция “БСП лява България”


Водачът на листата на Коалиция „БСП лява България” в 27-ми МИР Стара Загора Драгомир Стойнев пусна гласа си в 22-ра секция (като номера на коалицията) в начално училище „Димитър Благоев”. „Днес гласувах за национално съгласие, гласувах да няма предсрочни парламентарни избори”, каза той. – Силно се надявам, че тези политици, които всяват страх сред хората и живеят от конфронтация, вече няма да имат водещата сила, която имаха досега. Силно се надявам и че оттук нататък България ще бъде единна, защото всички ние трябва да работим за нейния просперитет” – допълни зам.-председателят на БСП.

Коалиция “България без цензура”

Точно в 13:13 часа председателят на ПП ЛИДЕР Кънчо Филипов, който е и водач на листата на кандидат-депутатите от коалиция „България без цензура“ в 27-и Старозагорски избирателен район, гласува в 108 избирателна секция в Пето основно училище „Митьо Станев“ в Стара Загора. Той избра символично часа на своя вот, който съвпада с номера на коалицията в интегралната бюлетина.

“Не съм фаталист, номер 13 може да бъде фатален само за партиите на статуквото, които имат своя принос днес да говорим за възраждане на България” – коментира пред журналисти Филипов, след като гласува.

„Днешният ден е символичен както за Стара Загора, така и за България и много бих искал всички да се поучат от опита на нашия град, който 135 години след опожаряването си с волята, ума, съгласието и най-вече с работата на всички старозагорци днес вече е един успешен град. Искам от утре със съгласието на всички политически сили да градим бъдещето на Стара Загора и България. Гласувах за една по-стабилна България, която да определи своите приоритети и всички да работим за тяхното реализиране“ – сподели още Кънчо Филипов.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн