Масов крос за деца и младежи до 15 г. в Стара Загора на 18 октомври

STZAGORA.NET
През месец октомври мрежата от Областни информационни центрове в цялата страна организират спортни инициативи под мотото „Да спортуваме заедно“.

ОИЦ – Стара Загора съвместно с Община Стара Загора организира на 18 октомври 2014 г. (събота) от 11.00 часа масов крос за деца и младежи от 7 до 15-годишна възраст. Стартът на кроса ще бъде даден от площада пред сградата на община Стара Загора от кмета Живко Тодоров. Каним всички желаещи деца и младежи, подкрепени от техните родители, да се включат активно в спортната инициатива.

Маршрутът преминава на север по бул. „М.М.Кусев“, на изток по ул. „Генерал Столетов“, на юг по ул. „Цар Иван Шишман“, на запад по бул. „Цар Симеон Велики“ и завършва до сградата на Община Стара Загора.

Преминаването по маршрута ще отведе участниците до обекти, възстановени по проекти, финансирани с европейски средства.

На специално обособени пунктове на Антична улица „Августа Траяна“, мозайката от антична сграда на ул. „Ген. Столетов“, обект главен колектор по Интегрирания воден проект на Стара Загора и музея на религиите Ески Джамия децата ще получат талони с информация за проекти, създали по-добра среда за живот, финансирани по оперативните програми.

При представяне на всички талони, чрез томбола ще бъдат раздадени разнообразни награди, а всяко училище ще бъде отличено за активността си.

Желаещите да участват деца и младежи могат да се запишат на място в ОИЦ – бул. „М. М. Кусев“ №9, на тел. 042/603 526 или на електронен адрес oic.stz@eufunds.bg до 06.10.2014 г.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн