ПРИЗИВ към избирателите от организацията на Отечествения съюз – Стара Загора

STZAGORA.NEТ

Илка Петкова

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА СТАРОЗАГОРСКАТА ОБЩИНА!
УВАЖАЕМИ ИЗБИРАТЕЛИ,

На 5 октомври 2014 г. – в деня на Стара Загора, ще се проведат парламентарните избори. Призоваваме всички Вас, които имате правата на глас, да застанете пред урните и да гласувате. Само така в Народното събрание ще има пълноценно представителство на всички избиратели и ще може да се избере правителство с подкрепата на мнозинството и на народните представители, и на народа.

Старозагорската организация на Отечествения съюз Ви призовава да гласувате за Коалиция „БСП Лява България” с бюлетина №22. С тази коалиция можем да разчитаме на икономически силна и социално справедлива държава.

Подкрепяме кандидатурата за народен представител в листата на Коалиция „БСП Лява България” – г-жа Илка Петкова (Зам.-председател на Националния съвет на Отечествения съюз) – записана в Бюлетина №22 под №8.

Заместник-председателката на НС на Отечествения съюз Илка Петкова е достоен наш представител и вярваме в нейния успех.

Отечественият съюз призовава автентичните патриотични, национално-отговорни, социално и екологично ангажирани неправителствени организации, политически партии и изявени личности на България да обединят усилията и волята си на основата на РАЗУМА и РАЗБИРАТЕЛСТВОТО в мощно Движение на национално съгласие в името на спирането и преодоляването на кризата, просперитета на Родината и благоденствието на българските граждани.

ОТЕЧЕСТВЕН СЪЮЗ – СТАРА ЗАГОРА
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн