Бойко Борисов и Ева Паунова от ГЕРБ/ЕНП откриха в Стара Загора първия й евро-информационен офис в страната

STZAGORA.NET


Дойдат ли на власт БСП, ДПС и еврофондовете спират. Сега чакаме да се върне ГЕРБ, за да ги пуснат отново. Това стана практика. Какво ще строим в Стара Загора, Раднево, Казанлък без тези средства – нищо! Това каза в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той присъства на откриването на първия в страната информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова в клуба на ПП ГЕРБ на бул.”М.Кусев” №5. „Там, където са ни добри кметовете, и партията е добре, и хората ни подкрепят, уважават. Ние ще продължим към местната власт да се отнасяме с уважение, като я подпомагаме“ – заяви Бойко Борисов.

Откривайки своя офис в Стара Загора, където бившият евродепутат Илиана Иванова също имаше представителство, Ева Паунова отбеляза важността на приемствеността в работата. Тя посочи, че ще бъде активна не само в региона, но и в цялата страна.

„Радвам се да съм част от екипа на ГЕРБ, който залага на професионализма, на отборната игра навсякъде в България. Надявам се, че офисът ми не само ще предостави информация за работата на европейските институции и моята дейност в Европейския парламент, но и че той ще се превърне в един инкубатор на идеи“, заяви Ева Паунова.

„Благодаря на Живко Тодоров и неговия екип, защото преобразиха Стара Загора към по-добро и градът стана силен и европейски. Благодаря на всички старозагорци, които дадоха подкрепата си за евродепутатите на ГЕРБ. Убеден съм, че на 5 октомври когато ГЕРБ спечели убедително предстоящите избори, ще ни се даде възможност да имаме стабилно правителство с министър председател Бойко Борисов. Само така ще можем да изпълним поетите ангажименти към Стара Загора и всички общини в страната, без да ги делим на наши и ваши“ – каза на свой ред заместник председателят на ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб Цветан Цветанов.

На събитието присъстваха още водачът на листата в Стара Загора Лиляна Павлова, кметовете на Казанлък Галина Стоянова, на Раднево д-р Юлиан Илчев и на кметът на Мъглиж Господин Господинов.

* * *

“Ние имаме възможност да изпращаме въпроси до Европейската комисия, които касаят европейски теми и на местно ниво – обясни в първите минути след откриването на офиса си Ева Паунова. – Затова приканвам гражданите да идват тук, да пишат по електронната поща, да ни търсят по телефона със своите въпроси, които ние да отправяме към Европейската комисия и да получаваме официален отговор оттам. Тя сподели, че ще идва често в Стара Загора и региона за организирането на различни събития, в които ще се усеща духа на Европа, който вече е в Стара Загора.

С екипа си тук Ева Паунова ще информира за последните новини, доклади и теми, по които работят нашите евродепутати в Брюксел. Тя потвърди намерението си да доведе в Стара Загора свои колеги от Европейския парламент, които да се запознаят с културните и исторически забележителности на града и региона. “Според мен Стара Загора може още повече да популяризира своето културно-историческо наследство” – каза тя.

Ева Паунова сподели, че ще продължи традицията, чието начало положи предшественичката й Илияна Иванова, да бъдат канени на посещения в Брюксел и Европарламента големи групи ученици и студенти от Стара Загора и региона. За целта ще бъдат организирани различни инициативи и кампании на европейски теми, в които младите хора ще могат да се включат, като най-активните от тях ще бъдат включени в групите за пътуване до столицата на Европейския съюз.

Ева Паунова взе на ръце малката дъщеричка на съпартиеца си Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ, и съпругата му Надежда, като символ на евробъдещето на България


#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн