Лиляна Павлова ще се срещне в петък с учители, строители, архитекти и домоуправители в Стара Загора, ще посети и Чирпан

STZAGORA.NET
Водачът на листата с кандидат-депутати от ГЕРБ Лиляна Павлова ще представи в петък в Стара Загора националната програма на партията за обновяване на българските жилища. Тя ще разясни ползите и възможностите за саниране на панелните жилищни сгради и енергийната ефективност.

Срещата ще се проведе на 19 септември от 17:00 часа в кв. „Железник“, ул. „Младост“, пред блок 14, В разговора ще вземат участие домоуправители и жители от три старозагорски квартала, в които има значителен брой панелни блокове.

По-рано същия ден заедно с кандидати за народни представители от партията, регионалният министър в правителството на Борисов ще се срещне с ръководството и работниците от две старозагорски предприятия.

В петък от 14:00 часа в зала 2 на хотел „Верея“ Павлова ще запознае с управленската програма на ГЕРБ и представители на Камарата на строителите, архитектите и проектантите, а малко по-късно ще разговаря за проблемите в образователната система с учители от старозагорски учебни заведения.

Предиобед в петък по време на предизборно посещение в Чирпан Лиляна Павлова ще се срещне със симпатизанти и активисти на партията. Тя ще посети в 10.00 ч. градския пазар и традиционния есенен панаир в Чирпан. След това ще се срещне с ръководствата и работещите в местни предприятия.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн