Михаил Миков към младите социалисти в Стара Загора: С вас ще спечелим общественото мнение

STZAGORA.NET
Победа на предстоящите парламентарни избори в Старозагорско обещаха младите в БСП от областта на лидера си

Над 140 членове на Младежкото обединение в БСП се събраха в Града на липите в събота следобед на обучение за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври. Те изслушаха лекции на спецове от централата на БСП и получиха ценни указания от Драгомир Стойнев, водач на листата на Коалиция „БСП лява България” за работата им по време на кампанията.

Да даде заръки на младите в Стара Загора пристигна и лидерът на БСП Михаил Миков.

„Вашето присъствие е опровержение на аксиомата, че БСП среща повече симпатии у възрастните хора”, каза лидерът на Левицата. Той призова младежите да убедят своите приятели и връстници, че младите хора по света трябва да изповядват лява политика. Миков припомни един от най-големите проблеми – младежката безработица, както и това, което прави Европа и Партията на европейските социалисти за намаляването й.

“Вие, младите, трябва със самочувствие да защитавате идеите на Левицата. Имате всички основания да кажете : Ние сме от БСП!” – надъха младите Михаил Миков.

Той посочи още, че в Стара Загора Коалиция „БСП лява България” има млада листа, а Драгомир Стойнев е най- приеманият млад водач, което с помощта на Младежкото обединение ще привлече общественото внимание.

„Сигурно е, че ние ще бъдем в следващото Народно събрание и ще бъдем силен фактор” – категоричен бе Михаил Миков.

Той връчи партийните билети на нови членове на БСП от Младежкото обединение.

Лидерът на младите от Стара Загора Диана Михалева пък му подари специална пощенска марка (Михаил Миков е запален филателист) с послание за победа. „Гълъбът е символ на полета към победата, така и ние Ви обещаваме да победим на тези избори” – каза Михалева.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн