Драгомир Стойнев: Само ние сме контра на ГЕРБ

STZAGORA.NET
„При днешното разпределение на силите само Коалиция „БСП лява България” може да е контра на ГЕРБ”, защото няма друга политическа формация, която да стои силно и масово вляво от центъра, заяви в Стара Загора Драгомир Стойнев, водач на листата на Коалицията за Старозагорски избирателен район на работна среща в Стара Загора.

„ГЕРБ не работиха за силна икономика, те са създателите на силовата икономика. Бизнесът още помни данъчния рекет, натискът, задържаните пари и партийният контрол над европороектите”, заяви още Стойнев.

Пред съпартийците си той сподели, че няма усещането ПП ГЕРБ да има огромна преднина, както обявяват някои социологически агенции. Според него влизането в предизборната кампания е било белязано от безпрецедентен натиск от стана на служебното правителство.

„Премиерът Близнашки и хората му се държат като предизборен щаб на ГЕРБ”, заяви Стойнев.

Според него няколкомесечните платени протести в София, продължават да се „изплащат” на организаторите им. Те се бориха за министерски места и сега ги получиха.

„Хора на труда не протестираха по време на управлението на Пламен Орешарски”, категоричен бе Стойнев. Той припомни какво е направено за спасяването на „Мини Марица-изток”, както и на ВМЗ Сопот. „Когато държавата се намесва и като регулатор, и като инвеститор, а защо не и като собственик, нещата се случват”, поясни Стойнев.

„В бъдещия парламент единствен стожер на лявата идея е Коалиция „БСП лява България”, каза Димитър Димитров, дългогодишен партиен функционер в Стара Загора, депутат и бивш зам.-министър на труда и социалната политика. По думите му официалните данни на Националния статистически институт за бюджет, социални и здравни дейности и т. н. сочат, че управлението на ГЕРБ е катастрофално за България. „Област Стара Загора е символ и за БСП, и за държавата. Тук е концентриран огромен икономически потенциал”, каза още Димитров и призова съпартийците си да загърбят всички разногласия и да работят за победата в предстоящите избори.

Авторитетният партиен функционер похвали водача на листата Драгомир Стойнев за добрата му работа като председател на Социалната комисия в предишния парламент, като вносител на закони и особено като икономически министър. Не пропусна и дейността му като депутат от Хасковския регион. Димитров взриви залата с думите: ”Надявам се, че това няма да е само първия мандат на Драгомир Стойнев тук”.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн