Кметът Живко Тодоров участва в тържественото откриване на „Бата Агро”

STZAGORA.NET



„Горд съм, че Стара Загора за пета поредна година е домакин на Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА АГРО–2014”. – Това каза кметът Живко Тодоров по време на тържественото откриване на изложението, което се състоя на Античния форум в Стара Загора в сряда вечерта. – Поздравявам всички участници и изказвам специални адмирации към Христофор Бунарджиев и организаторите за това, което правят за Стара Загора и България. На всички участници пожелавам много продажби и клиенти, а на онези, които ще се възползват от селскостопанската техника, която се предлага – да имат много добра реколта и все повече средства, които да инвестират в иновации и техника. Нека българското земеделие и производство да прогресират и да вървят напред. Уверявам ви, че винаги сте добре дошли в нашия град” – допълни кметът.

“За нас е чест, че „БАТА АГРО” се провежда в град с хилядолетна история и в момента се намираме на територията на важен икономически, политически и духовен център на Древна Тракия” – каза Веселин Генев, председател на УС на „БАТА АГРО” по време на официалната церемония.

Изложението се провежда в дните от 26-ти до 29-ти август на летището край Стара Загора. Темата на тазгодишното юбилейно издание е „Взаимодействието между науката, образованието и бизнеса – ключът в успеха на развитието на селското стопанство в България”. В петото издание участват 211 фирми, като изложението е разположено върху 32 600 кв.м площ.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн