“Берое” победи “Хасково 2009″ с 3:0 след доиграното тази вечер второ полувреме

STZAGORA.NET
С гол на Стефан Спировски в 80-тата минута крайният резултат от срещата на зелено-белите с “Хасково 2009″ стана 3:0. Второто полувреме на започналия снощи и прекъснат поради лоши атмосферни условия мач се игра тази вечер от 20.00 часа. Главният съдия Драгомир Драганов от Варна даде две минути продължение.

Първите два гола бяха отбелязани вчера. Те бяха дело на Венцислав Христов в 32-та минути и на Жуниор Мапуку в 45+1 минута.

“Вчерашното полувреме беше по-добро от днешното, но с третия гол нещата се успокоиха. Странно беше да се играе такъв мач” – каза на пресконференцията след срещата старши треньорът на “Берое” Петър Хубчев.

“Две или три победи или загуби няма да повлияят на отношението ми към работата. Трите поредни победи в никакъв случай няма да ни успокоят. Трябва да работим с още по-голямо напрежение и ентусиазъм” – допълни Хубчев.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн