11-ят Национален събор на приятелите на Русия ще се проведе край яз. “Копринка” на 13 септември (събота)

STZAGORA.NET

На 13 септември (събота) на брега на язовир “Копринка” край Казанлък ще се състои традиционният, 11-ти поред, национален събор на приятелите на Русия у нас. Организатори са Национално движение “Русофили” и Община Казанлък.

В програмата на събора е включено:
* Поклонение на Паметника на свободата на връх Шипка
* Богата литературно-музикална програма с участието на професионални и самодейни състави и изпълнители, на финалистите от фестивала за руска поезия, песен и танц “Пусть всегда будет солнце” – от 09:00 до 17:00 ч.
* Награждаване на първенците в петия международен конкурс за детска рисунка “Обичам моята родина”.

Официалното откриване ще се състои в 13:00 часа.

Участниците в детския конкурс, които ще вземат участие в награждаването, трябва да заявят това до 29.08.2014 г. (петък) да заявят това на Е-mail rusofili@abv.bg

Осигурени са директни автобуси за отиване и връщане.

Желаещите да ползват организираният транспорт трябва да се запишат до 05.09.2013 г. (петък).

* За София – в централния офис на Национално движение “Русофили”, ул. „Г. Раковски” № 108, от 12 до 18 часа. Допълнителна информация на телефони 02 988 8693 и 02 986 5308.
* За страната – в организациите на Национално движение “Русофили”.
* За пътуващите със собствен транспорт от България и чужбина е осигурен безплатен паркинг в района на провеждането на Националния събор на приятелите на Русия.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн