“България без цензура” се коалира с партия “Лидер” на старозагореца Кънчо Филипов

STZAGORA.NET

Партия „Лидер” влезе в коалиция „България без цензура”. Формацията подписа коалиционно споразумение, час преди политическият съюз около Николай Бареков да се регистрира в ЦИК. В Централната избирателна комисия с него, освен лидерите на партньорите ЗНС и Гергьовден – Румен Йончев и Драгомир Стефанов, бе и председателят на „Лидер” Кънчо Филипов (вторият отдясно на снимката, ред 1).

“Очаквайте много гласове за нас на предстоящия вот и позитивна кампания от наша страна”, обеща Бареков на журналистите, чакащи го пред ЦИК като допълни, че продължават преговорите с още потенциални партньори. Няма да разтягаме коалицията докрай в пространството, желанието ни е да направим нещо смислено, коментира той.

Лидерът на ББЦ избра щастливото си число 7 за регистрацията за първия си парламентарен вот. В комисията бяха внесени 7 777 подписа. По щастлива случайност формацията бе записана в ЦИК също под номер 7.

Относно водачите на листи, Бареков обяви, че вероятно зам.-председателят на ББЦ Росен Петров ще е начело в 25-ти МИР в София. Самият лидер на „България без цензура” е избрал да бъде водач в родния си Пловдив и във Варна. Бареков призова председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да се кандидатира за депутат също от Пловдив, ако иска директен двубой с него, като не изключи възможността и сам да стане водач в София, за да премери сили с основния си опонент на вота през октомври.

Източник: КРОСС
#vvv

spodelime.com

1 коментар on ““България без цензура” се коалира с партия “Лидер” на старозагореца Кънчо Филипов”

  • milenkorak wrote on 18 август, 2014, 21:33

    Това високото момче нещо губи почва под краката си и вече е готов, и с дявола ортак да стане. Но това е само началото. Какво ли има още да му се случва?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн