Дами печелят наградите на Лукойл в Стара Загора

STZAGORA.NET
3500 литра безплатно гориво са раздадените печалби от играта„100 000 литра безплатно гориво” в Стара Загора през последните три години

Старозагорката Таня Чанкова с наградата си от 1000 литра безплатно гориво от "Лукойл"

Осем са спечелените карти за безплатно гориво в Стара Загора от старта на играта през 2011 г. В литри това прави точно 3 500, с които късметлии са пътували насам-натам. За да спечели от играта тази година, всеки клиент на Лукойл трябва да зареди над 40 лв. гориво и да събере 4 талона „Л“, „У“, „К+1000“, „ОЙЛ“ или „Л“, „У“, „К+100“, „ОЙЛ“, като срещу тях ще получи съответно 1 000 или 100 литра безплатно гориво.

За трите години от началото на играта „100 000 литра безплатно гориво” на Лукойл са раздадени 7 813 557 лв. под формата на награди и отстъпки. Тази година играта започна от 8-ми август и ще продължи до изчерпване на наградите. За пръв път освен безплатното гориво и картите за отстъпка компанията е подготвила и нови летни изненади за своите клиенти. Тези, които изтеглят карта „К+сладолед”, ще могат веднага да си вземат вкусното лятно изкушение. В промоцията участват всички бензиностанции на компанията в цялата страна, а за клиентите остава само да съберат символите и да си вземат наградите.

Таня Чанкова, която спечели карта с 1000 литра миналата година, просто прибирала картончетата, докато нейните деца не решили да ги изтъркат и всички много се зарадвали на голямата изненада. „Наградата ни даде възможност да пътуваме повече” сподели г-жа Чанкова. Късметлийката за 2012 г.

Виолета Бакалова (вляво) със своите спечелени от играта на "Лукойл" 1000 литра безплатно гориво

Виолета Бакалова бе категорична, че отново ще играе, защото на картата със спечеленото гориво се е радвало цялото й семейство.

Повече информация – на страницата на играта във Facebook „100 000 литра безплатно“ (https://www.facebook.com/LUKOILBulgaria).
#vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн