“България без цензура” – Стара Загора не иска ВМРО за коалиционен партньор

STZAGORA.NET

Янко Янков

Публикуваме официалното становище на областната структура на ББЦ Стара Загора от проведено областно събрание на 21 юни:

С оглед на съобщението на нашия лидер Николай Бареков, че на Изпълнителен съвет на ПП „България без цензура“ в гр. Бургас на 20 юли е взето решение партията да се яви на избори със самостоятелна регистрация и да се попитат областните структури за тяхното мнение с кои коалиционни партньори предпочитаме да се явим на предсрочните парламентарни избори, заявяваме следното:

Ние, областното ръководство, решихме, че с оглед на високо поставените цели за изборите е по целесъобразно ПП „България без цензура“ да се яви със самостоятелна регистрация, приемайки партньорите ни от Земеделския народен съюз и „Движение Гергьовден”, но без участието на ВМРО, поради няколко важни причини: 1. Пълна дезорганизация, постоянни оплаквания и липса на работещи структури в областта от страна ВМРО.

2. Крайно слаб резултат на ВМРО в областта – едва 1000 гласа от всички 12 500 за коалицията

3. Обвиненията и предстоящото дело срещу областния председател на ВМРО-Стара Загора – Николина Горова, за провален проект под нейно ръководство към община Стара Загора. Съществуват съмнения, че Горова е извършвала финансови злоупотреби, проектът е изпълнен некомпетентно, а общината е задължена да върне всички отпуснати пари по него. Ние поискахме отстраняването на Николина Горова от поста областен председател на ВМРО още преди два месеца, защото разкритията за нея щяха да повлияят негативно на цялата коалиция. Тъй като сме нова партия, която се бори срещу кражбите и злоупотребите на сегашните политици, не можем да си позволим такъв човек да петни коалицията.

4. Проблеми и неуредици със застъпниците, за които се наложи да поемем отговорност, тъй като ВМРО не бяха изпълнили ангажиментите си към тях. Отворени сме за преговори и с други политически партии и структури от областта, стига те да не са участвали в управлението на държавата.

С уважение:

Янко Янков,
Областен председател на ББЦ
гр. Стара Загора
#

spodelime.com

5 коментари on ““България без цензура” – Стара Загора не иска ВМРО за коалиционен партньор”

  • Алек wrote on 22 юли, 2014, 20:29

    Те си знаят най добре.

  • Ваня wrote on 22 юли, 2014, 20:30

    ББЦ е бренд, който е обречен да печели в коалиция или самостоятелно!

  • Дани wrote on 22 юли, 2014, 20:30

    Така де- който не работи – няма да яде! 

  • Иво wrote on 22 юли, 2014, 20:31

    И сам воинът е воин.

  • Радо wrote on 22 юли, 2014, 20:41

    Ами добре е, че имате позиция! Но все пак трябва да се изчака официалната позиция на цялата партия!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн