Янко Янков води кандидат-депутатската листа на ПП “България без цензура” в Старозагорския избирателен район, втора е Мария Динева

STZAGORA.NET
Областното събрание на ПП “България без цензура” утвърди листата с кандидат-депутати за предстоящите парламентарни избори, гласувана на общински събрания в Старозагорска област. Всичките 10 общински структури единодушно излъчиха за водачи на листата лидера Николай Бареков и областния председател Янко Янков.

Николай Бареков обаче обяви, че ще застане начело на листата в Пловдив и Варна, с което му решение водач в Стара Загора област ще е Янко Янков. Второто място се заема от Мария Динева, коалиционен партньор от ЗНС. Подредбата и имената на останалите 20 кандидат-депутати в листата ще станат ясни до края на месеца.

“Ако днес има избори, в следващото Народно събрание ще влезнат двама депутати от област Стара Загора. Но тъй като ние сме максималисти, ще работим докрай, за да вкараме и трети, което е напълно реално и постижимо” – заяви Янко Янков.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн