Изведоха французин с белезници от офиса на КТБ в Стара Загора

STZAGORA.NET

Двама съпрузи – Миглена Здравкова-Камполо и съпругът й Мишел Камполо, френски гражданин, вложители в Корпоративна търговска банка, окупираха днес старозагорския й клон и отказаха да излязат оттам в знак на протест, че парите са им блокирани и нямат достъп до тях. Ето какво точно се случи:

В отчаянието си, че са останали без средства за съществуване, двамата съпрузи изчакали сутринта пред банката управителя на клона, като му заявили, че желаят да разговарят с него. Той ги поканил вътре, където те му заявили, че ще останат в клона през цели работен ден. Протестът на двамата вложители принудил управителя да подсили екипа охранители. За да разговаря с нас, Миглена Камполо излезе отвън (на първата снимка), като преди това й е било казано, че повече няма да я пуснат обратно. Така младата жена остана под дъжда пред банковия клон, а съпругът й продължи протеста си вътре.

Служителите в старозагорския клон на Корпоративна търговска банка нямат достъп до компютърната й система. Всички решения се вземат от квесторите, сподели видяното вътре Миглена Камполо. Тя допълни, че са й предложили да отидат със съпруга й в София, за да си търсят правата директно в управлението на банката. Което обаче било невъзможно да се осъществи, тъй като нямали пари за бензин.

Не само парите на двамата съпрузи са в Корпоративна търговска банка. Средствата си са вложили там също майка й и брат й, каза Миглена Здравкова-Камполо. Лошият избор е поставил цялото семейство на ръба на физическото оцеляване. Това ги е принудило да предприемат днес крайната мярка на протест.

По обед от банката извикаха полиция, която изведе с белезници протестиращия французин Мишел Камполо. Двамата съпрузи бяха задържани във 2-ро РПУ. (Подробности – тук >>)

(Снимки Радио Стара Загора)
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн