Откриха офис на партия “Нова сила” в Стара Загора

STZAGORA.NET



Удобен офис на партия “Нова сила” с регионален лидер Тихомир Томов бе открит днес в центъра на града, непосредствено до Радио Стара Загора. Това стана в присъствието на националния председател на партията Антон Сираков. За откриването дойдоха зам.-кметът Йордан Николов, председателят на Общинския съвет Емил Христов, представители на партийните структури в Хасково, Димитровград и Харманли, симпатизанти и граждани.

“За нас днес е много щастлив ден. Виждате ни на това хубаво място в Стара Загора, чието развитие и благоденствие е нашата единствена цел, в едно помещение, което беше изоставено от много време насам – сподели пред гостите Тихомир Томов. – Община Стара Загора ни го предостави под наем (над 200 лева месечно – бел. ред.). То е ремонтирано, нанесли сме се и решихме, че днешният ден е много добър за официалното откриване на клуба.”

Той е с разгъната застроена площ 109 кв.м, в това число и наследен от предишните обитатели (дълги години тук бе настанен радиовъзелът на Стара Загора) полуетаж за оползотворяване на пространството на високия партер. В него има малко заседателно помещение и работен кабинет. На витринното стъкло е изнесена датата на учредяването на “Нова сила” – 19.09.2009 г., голяма снимка на парк “Бедечка”, чието запазване е сред основните приоритети на партията в Стара Загора, както и девизът й – “Ако се борим, може и да загубим, не се ли борим, сме загубени”.

Това помещение стана собственост на Община Стара Загора благодарение на Тихомир Томов, припомни зам.-кметът Йордан Николов, след като поднесе приветствие от името на градоначалника Живко Тодоров, който днес беше в София, и не скри, че е имало интереси за настаняване в него от много посоки. Йордан Николов сподели високата оценка на Община Стара Загора за партия “Нова сила”, която работи градивно и в интерес на общността.

“Когато преди 3 години започнахме работа в Общинския съвет, имахме безпокойството как ще успеем с 12 партии и коалиции да поддържаме добро ниво на работа в интерес на града, без да политизираме и партизираме – каза на свой ред председателят на Общинския съвет Емил Христов. – Но сега съм много спокоен, защото в Общинския съвет има хора като г-н Томов, които освен че са изключително активни и подготвени, когато правят предложение или вземат отношение по някои от въпросите, те бягат от политизирането на какъвто и да е въпрос и работят единствено в интерес на града. Благодаря им за това и нека продължим по този път!” – пожела той.

Председателят на “Нова сила” Антон Сираков говори за политическите борби на партията. На парламентарните избори наесен тя ще се яви в рамките на воденото от нея национално патриотично обединение “Народно опълчение”.
#gerb

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн