Контролата “Берое”-“Локо” (Сф) – на 8 юли (вторник), от 18:00 часа

STZAGORA.NET
Петата контрола на “Берое” от подготовката за сезона ще се изиграе утре от 18 ч. в Правец. Съперник в нея е съставът на “Локомотив” (София). До този момент момчетата на Петър Хубчев записаха четири победи – над “Литекс” с 2:0, над “Хасково” с 3:2, над “Монтана” с 3:0 и отново със същия резултат над “Левски” (София) във вчерашната си проверка. Двубоят със столичните железничари ще бъде на централния терен от спортния комплекс в Правец.

Днес сутринта играчите направиха възстановителна тренировка след вчерашната победа. За радост в лагера на тима няма контузени след двубоя с “Левски”. Всички в лагера вече насочиха вниманието си към следващата проверка с “Локомотив” и излязоха конценрирани и с добро настроение на следобедната тренировка на тима, която се проведе на тренировъчната база в Тетевен.

Последната проверка за “Берое” преди старта на шампионата ще се проведе в събота срещу ЦСКА в София. Двубоят е насрочен за 17:00 ч. Веднага след него отборът се прибира в Стара Загора и ще се готви на своя стадион до първия мач за първенството срещу “Черно море”. Очаква се в близките дни да бъде обявена и подробната програма за “А” група по дни и часове.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн