Контролата “Левски” – “Берое” на 6 юли, неделя, от 18:30 часа

STZAGORA.NET
Ясна е датата и часа на следващата контрола на “Берое”. Приятелската среща с „Левски“ (София) бе насрочена за 18:30 ч. на 6 юли в Правец. Съдия на мача ще бъде Георги Димитров.

Това ще бъде четвъртата проверка за момчетата на Петър Хубчев от подготовката. В предишните срещи “зелените” регистрираха 3 победи – с 0:2 в гостуването си на “Литекс”, с 3:2 в домакинство на “Хасково” и с 3:0 в двубоя с “Монтана” в Тетевен.

Именно в планинското градче тече и в момента подготвителният лагер на отбора. Тренира се двуразово и за радост няма нови проблеми у никого от играчите. На облекчен режим тренират все още Атанас Зехиров и Георги Андонов.

След мача с “Левски” за беройци са предвидени още две контроли до началото на първенството на 18 юли. В тях футболистите ще се изправят срещу “Локомотив” (София) на 8 юли в Правец от 18:30 часа и срещу ЦСКА на 12 юли от 17:30 часа на стадион “Българска армия” в София.
#gerb

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн