Три общински звена да формират кризисни екипи с денонощна готовност, разпореди кметът

STZAGORA.NET
Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров разпореди общинските звена „Пътно-знаково стопанство“, „Озеленяване и комунални дейности“ и „Чистота“ да разполагат денонощно с екипи в готовност да реагират при кризисни ситуации под негово разпореждане.

Целта на кмета е да се действа по-оперативно в екстремни условия и кризи за справяне с последствията от тях. Промяната цели и подобряване на координацията със структурите на „Гражданска защита“ и частите на Единната спасителна система – Пожарна безопасност и защита на населението, военните формирования, Центъра за спешна медицинска помощ и дежурните екипи на МВР.
#

споделяне на връзка

2 коментари on “Три общински звена да формират кризисни екипи с денонощна готовност, разпореди кметът”

  • Росен wrote on 27 юни, 2014, 11:46

    “Гражданска защита” е закрита на 01.01.2011г. Какви структури има тя в момента???

  • Анонимен wrote on 27 юни, 2014, 23:34

    Формално погледнато, и “Бърза помощ” няма, но все я викаме. А “Гражданска защита” не знам дали има, но я цитират непрекъснато. Пример от последните дни: ” „Аспарухово“ е затворен. По него се пускат само служебни автомобили на полицията, Гражданска защита, военните и останалите служби, ангажирани…” (справка – бай Гугъл).


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн