Гумени ботуши и минерална вода достави „Мини Марица-изток“ ЕАД за пострадали и доброволци

STZAGORA.NET


„Мини Марица-изток“ ЕАД предостави днес на БЧК–Варна 23 хиляди литра вода и 120 чифта гумени ботуши за пострадалите и доброволците в североизточната част на страната.

Работници и служители на въгледобивното дружество (с оранжеви фланелки на снимките) със съдействието на доброволци от Българските военноморски сили (в тъмни фланелки) разтоварват 15-те хиляди бутилки вода до определените от координаторите на БЧК–Варна места от 8,30 часа сутринта. За да се избегне презареждане с едни и същи материали и недостиг на други, „Мини Марица-изток“ ЕАД синхронизира действията си с енергийните дружества от системата на БЕХ ЕАД.

Гумените ботуши се предоставят на доброволци и пострадали от Добрич, които имат по-спешна нужда от тях. Още в понеделник работниците и служителите сами се организираха и осигуриха повече от 35 чифта нови гумени ботуши за пострадалите и доброволците във Варна.

„Мини Марица-изток“ ЕАД е в постоянна комуникация с организациите на БЧК във Варна, Добрич и Стара Загора от самото начало на кампанията по осигуряване на подкрепа за пострадалите и при заявена необходимост ще се включи и в следващите дни.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн