ОблС на БСП препоръча на общинските структури в Стара Загора и Казанлък да си изберат председатели до края на юли

STZAGORA.NET

На заседание, проведено в понеделник (23 юни), Областният съвет на БСП препоръча на общинските съвети в Стара Загора и Казанлък до края на месец юли т.г. да свикат заседания на конференциите си, които да изберат председатели с цел обединяване и структурно оздравяване на партията. Те трябва да заменят подалите оставка съответно през април и юни досегашни председатели Илия Златев и инж. Александър Минчев. На заседанието бе изразена и подкрепата на решенията на Националния съвет председателят Сергей Станишев да предложи кардинална смяна на състава на Изпълнителното бюро и на Националния предизборен щаб.

Подготовката и организацията на националната кампания за отминалия евровот е недобра и несистематизирана, сочат анализите от партийните събрания, въпреки че в региона резултатът на Коалиция за България е над средния за страната. В национален мащаб област Стара Загора е на второ място по брой гласове, подадени за Коалиция за България. Дискусията за незадоволителните резултати като цяло в страната бе на дневен ред в общинските структури на БСП от 27 май до 23 юни.

Членовете на Областния съвет на БСП се обявиха за предсрочни парламентарни избори.
#

бутони към социални мрежи

1 коментар on “ОблС на БСП препоръча на общинските структури в Стара Загора и Казанлък да си изберат председатели до края на юли”

  • Иван wrote on 24 юни, 2014, 21:08

    Със Станишев смело напред. Посоката е ясна, в София към Орландовци, в Стара Загора към Хрищени. В Казанлък е ясно, Самарски доскоро беше арендатор на гробищата. Напред другари


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн