Три автомобила се удариха на автомагистрала “Тракия” в дъжда

STZAGORA.NET
На 30 май около 17:50 ч по АМ „Тракия” в посока изток се е движел л.а. „Ферари 458 Спайдер”, управляван от М.С. на 28 години от гр.Раковски. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка) около 195-тия километър водачът е изгубил контрол над автомобила, който се ударил в разделителната мантинела, вляво по посока на движението.

В този момент в същата посока се движел „Рейндж Роувър”, управляван от Й.Т. на 30 години от Пловдив, който предприел изпреварване на движещия се пред него „Фолксваген Голф”, управляван от Б.Б. на на 24 години от с. Ковачица, община Лом.

За да избегне сблъсък с Ферарито, водачът на Рейндж Роувъра го насочил вдясно, при което е настъпил приплъзващ удар в лявата странична част на л.а. „Фолксваген Голф”, който напуснал пътното платно вдясно по посока на движение.

Вследствие на настъпилото ПТП са причинени значителни имуществени вреди по автомобилите. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като е отчетен нулев резултат и за тримата. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн