Кола изгоря в кв. “Малкия Железник”

STZAGORA.NET


Лек автомобил „Пежо 307” изгоря рано тази сутрин в старозагорския квартал “Малкият Железник”. Сигналът е подаден в 4 часа и 46 минути във Второ районно управление на полицията. Огънят е бил загасен от пристигналата противопожарна кола.

На място е установено, че в резултат на инцидента е изгоряла предната част (двигателният отсек) на тъмночервения служебен автомобил, паркиран в непосредствена близост до жилищния блок на потърпевшия на ул. „Капитан Никола Андреев”. Колата е била вдигната още сутринта. Няколко часа след опожаряването й, което живеещи в квартала коментираха, че вероятно е било умишлено, на мястото имаше останала купчина черен нагар, а униформени полицаи провеждаха разследване.

Според запознати колата е била карана от сина на старозагорец с интереси в ресторантьорския бизнес. По случая е образувано досъдебно производство. Причините и щетите са в процес на изясняване.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн