Пиянски скандал в Казанлък вечерта в изборния ден, убит е млад мъж

STZAGORA.NET

На 25 май около 21:35 ч в РУП – Казанлък е получен сигнал за това, че на ул. „Ненко Балкански” в града двама мъже с прободни рани. Изпратеният на място екип установява, че в спешния център в Казанлък са приети А.А. на 46 години от Казанлък с две прободни рани в гърба, който по-късно е починал,  и М.В на 26 години също от Казанлък, с порезна рана в областта на челото, който е прегледан и освободен.

При огледа на местопроизшествието става ясно, че починалият и извършителят на деянието – С.М. на 25 години от гр. Стралджа, били на гости в къщата на техен съсед, където употребили алкохол и между двамата възникнал скандал. 25-годишният мъж извадил нож и нанесъл два удара с нож в гърба на А.А., след което срещнал М.В., на когото нанесъл порезна рана в областта на челото и избягал. След проведените оперативни мероприятия местонахождението на С.М. е установено и същият е задържан за срок до 24 часа в РУП – Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн