Вандали разрушиха през нощта шатрата на АБВ в центъра на Стара Загора

STZAGORA.NET


Три дни преди изборите имаме и вандалска акция! Така изглежда тази сутрин шатрата на АБВ в центъра на Стара Загора, съобщи във Фейсбук-страницата си местният инициативен комитет на коалицията. Цивилизован начин за водене на диалог, нали? Европейски! В следващите две нощи да се готвят и останалите партии и коалиции, с малки изключения. Но старозагорци са интелигентни хора и могат да оценят кой какво предлага и кой какво прави. По делата им ще ги познаете, пише в една книга, дето всички се кълнат в нея.

Коментарите под публикацията:

Борис Димитров: Не съм сигурен дали бутончето “Харесвам” е удачно да се натисне в този случай. А самият ми коментар е: Това ли е начинът? А дали има камери в района, които са заснели КОЙ е този или тези интелигентни заралии, направили това? Явно има хора, които са в паника и единствено могат да потрошат една палатка и да пратят проверка! А дали някой ще излезе и ще каже: “Ние се разграничаваме от такива вандалски прояви” – съмнява ме…

АБВ Стара Загора: Всички ще се разграничат, това се сме го виждали. Камери има на Универсалния магазин и на още едно място, подали сме сигнал, очакваме да бъдат идентифицирани гражданите на Европейския съюз, прибегнали до средновековни начини за разправа, чувствайки се немощни да участват в едни дебати, например.

А вчера, в навечерието на вандалския акт, предизборната шатра на АБВ приюти две наистина европейски инициативи: размяна на дарени книги от старозагорци, организирана от силната младежка секция на АБВ – Стара Загора, и музика на живо в изпълнение на прекрасните дами от струнното трио “Реверанс”:


От предизборния щаб на АБВ – Стара Загора съобщиха, че след като е открита в този вид, шатрата е била възстановена. Малко след това, преди доброволците да застъпят смяната си под нея, някой пак я е бутнал. И отново е била изправена.

В момента шатрата е в изправност и е на разположение на избирателите.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн