ГЕРБ-Стара Загора реагира остро на натиск от страна на управляващите върху активисти в предизборната кампания

STZAGORA.NET

Председателите на областния и общинския предизборен щаб на ГЕРБ в Стара Загора Пламен Йорданов и Емил Христов дадоха тази сутрин извънредна пресконференция по повод на извършени вчера следобед от униформени полицаи проверки на млади активисти на партията по местата за предизборна агитация и разпространение на листовки.

“С последните действия на управляващите кампанията протича по безобразен начин. Досега такова нещо не се беше случвало в Стара Загора. Свидетели сме на масирана репресия срещу нас от представители на държавата” – заявиха двамата ръководители на щабове.

Стана ясно, че двама униформени полицаи, без да се легитимират, са изискали личните данни и са записали ЕГН-тата на трима доброволци на ГЕРБ. Това е с цел насаждане на страх и отблъскване на младите хора от политиката чрез провеждането на черна кампания от страна на управляващите пред страх от изборна загуба, смятат в ГЕРБ.

В други големи градове в страната няма подобни случаи на натиск от страна на държавни органи върху партийни активисти, участващи в предизборната кампания, съобщиха представителите на ГЕРБ.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн