Бойко Борисов и кандидати за евродепутати на ГЕРБ ще посетят Област Стара Загора на 20 май

STZAGORA.NET
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев, заедно с кандидатите за евродепутати Владимир Уручев, Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще посетят Област Стара Загора на 20 май, вторник.

В 11.00 ч. те ще участват в първата копка на интегрирания воден проект в Раднево, който е на стойност 38 млн. лв.

В 12.30 ч. ще разгледат обновения централен общински пазар в Стара Загора, който е първият в страната по програмата JESSICA.

В следобедните часове кандидатите за евродепутати на ГЕРБ ще посетят общините Гурково и Казанлък, където ще се срещнат със симпатизанти на партията. Ще разгледат и новостроящото се спортно игрище за волейбол и баскетбол в Казанлък, за което ГЕРБ дари 12 000 лв. В 17.00 ч. на площад „Севтополис” започва предизборен концерт на ГЕРБ, с участието на ансамбъл „Българе”.

В 18.00 ч. на площада пред Община Стара Загора ще бъде представена листата с кандидати за евродепутати на ПП ГЕРБ. На сцената ще се качат и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и председателят на националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

На мястото ще бъде изграден и мобилен предизборен щаб, в който от 12.00 до 17.00 ч. На 20 май ще се провеждат интерактивни игри с награди.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн